Сместување

Еуро Хотел Градче располага со 25 комфорно-стилско уредени соби од кои 4 се апартмани. Хотелот има сопствен паркинг плац.

Ресторан

Традиционална кујна со локални специјалитети. Ресторанот е со капацитет од 420 седишта и мал ресторан со капацитет од 90 седишта.

Конференциска сала

Салата е опремена со аудио-визуелна опрема: микрофони-жичани, микрофони – Wi-fi, TV LCD, LCD projector, DVD плеер , лап топ, флип чарт табла, Интернет, Скенер, принтер, копии, симултан превод со претходна најава.

Свадби и настани

Во хотелот организираме свадби, родендени за деца и за возрасни, момачки и девојачки вечери, крштевки, матурски вечери, апсолвентски забави, 8-мо мартовски забави, Пр-настани итн.

Кафе бар и летни тераси

Во рамките на хотелот функционира кафе бар и четири летни тераси позиционирани непосредно на брегот на езерото Градче. Во склоп на хотелот има билијард и пинг-понг маси.

Активности

Планинско пешачење, велосипедизам по планински патеки, лов и риболов, излет со скара покрај езеро, прошетки и посета на знаменитости поврзани со обичајното, културното и историското наследство.

Локација

6 км северно од градот Кочани