Услуги

[feature icon=”star-o” title=”Сместување” color=”1″]Еуро Хотел Градче располага со 25 комфорно-стилско уредени соби од кои 4 се апартмани. Хотелот има сопствен паркинг плац.[/feature][feature icon=”cutlery” title=”Ресторан” color=”2″]Традиционална кујна со локални специјалитети. Ресторанот е со капацитет од 420 седишта и мал ресторан со капацитет од 90 седишта. [/feature][feature icon=”signal” title=”Конференциска сала” color=”5″] Салата е опремена со аудио-визуелна опрема: микрофони-жичани, микрофони – Wi-fi, TV LCD, LCD projector, DVD плеер , лап топ, флип чарт табла, Интернет, Скенер, принтер, копии, симултан превод со претходна најава.[/feature][feature icon=”gift” title=”Свадби и настани” color=”3″]Во хотелот организираме свадби, родендени за деца и за возрасни, момачки и девојачки вечери, крштевки, матурски вечери, апсолвентски забави, 8-мо мартовски забави, Пр-настани итн.[/feature][feature icon=”coffee” title=”Кафе бар и летни тераси” color=”4″] Во рамките на хотелот функционира кафе бар и четири летни тераси позиционирани непосредно на брегот на езерото Градче. Во склоп на хотелот има билијард и пинг-понг маси.[/feature][feature icon=”gift” title=”Активности” color=”8″] Планинско пешачење, велосипедизам по планински патеки, лов и риболов, излет со скара покрај езеро, прошетки и посета на знаменитости поврзани со обичајното, културното и историското наследство. [/feature]