Безалкохолни пијалоци / Non-alcoholic Drink

Coca Cola

Sprite

70ден

Sprite

Sprite

70ден

Schweppes

Schweppes

70ден

Fanta

Fanta

70ден

Негазирана вода 0.2

Still water 0.2

50ден

Негазирана вода 0.7

Still water 0.7

80ден

Газирана вода 0.2

Sparkling water 0.2

50ден

Газирана вода 0.7

Sparkling water 0.7

80ден

Густи сок

Juice

80ден