Контактирајте нѐ

Get in Touch

Еуро Хотел Градче е едно од најсаканите одморалишта во Источна Македонија. Секој момент од вашиот престој е важен за нас, затоа сакаме да се осигураме дека сте уживале во вашиот одмор.

+389 71 222 655
+389 70 336 421
info@eurohotelgradche.com

Долно Градче, 2300 Кочани, Republic of Macedonia

123movies

Оставете ни порака