Предјадење / Starters

Похован кашкавал

Deep fried breaded cheese

80ден

Печурки на скара

Grilled mushrooms

150ден

Пилешки прсти

Breaded chicken strips

250ден

Даска Етно Градче

(50гр пршута, 50гр кашкавал)

Etno Gradce Plate

750ден