Соби и Апартмани

Нашите средства се првокласни соби со поглед кој го одзема здивот, одлична услуга и вистинско гостопримство. Ние сме дом за вашето незаборавно време и најдобрите слики!

Standard Single Room

Prices start at: 2,900ден per night

Comfort Triple Room

Prices start at: 4,500ден per night