За вашиот комфорт

Нашата мисија е збогатување на животот на луѓето со пријатни моменти од одмор и спомени. Многу проширени услуги, удобности и специјални понуди се наша поддршка во исполнувањето на сонот за совршен одмор за секој гостин.

  • Кајакарење
  • Теретана
  • Конференциска сала
  • Пешачење (до водопадите, околу езерото)
  • Риболов
  • Мини Зоолошка