Стапете во контакт

Секој момент од вашето патување е важен за нас и токму затоа сакаме да бидеме сигурни дека уживавте во престојот во Еуро Хотел Градче. Оставете ги вашите повратни информации за да ни помогнете да бидеме подобри за вас или да ги споделиме вашите сончеви спомени и празнично искуство. Ние го цениме и со задоволство го поздравуваме вашето мислење и коментар!

Location

Долно Градче, Кочани 2300,
Р.Македонија

Reservation

+389 71 222 655
+389 70 336 421

Contact

info@eurohotelgradche.com