За Еуро Хотел Градче

Еуро Хотел Градче се наоѓа на 6км северно од градот Кочани. Лоциран е на 550 метри надморска височина на брегот на езерото Градче. Езерото Градче е сместено во живописна клисура со атрактивна околина. Еуро Хотел Градче располага со 25 соби од кои 4 апартмани, ресторан сала со капацитет до 400 гости, конференциска сала за состаноци, кафе бар, четири летни тераси, билијард, пинг-понг, сопствен паркинг плац.